18. dubna 2016

Záznam přednášky - Global Azure Bootcamp - Logic Apps - Automatizace procesů a workflow bez řádku kódu

Co dělat jiného při sobotním dopoledni, když jste blázen do IT a technologií Microsoft, než si střihnout přednášku na Global Azure Bootcampu v Brně. Akce probíhala celosvětově na různých místech a byla zaměřená na cloudové technologie. Já jsem si zvolil téma lehce netradiční. Překvapilo by mě, pokud jste o Logic Apps už slyšeli a ještě více by mě překvapilo, kdybyste je používali.:) S tímto nastavením jsem šel na přednášku a mé očekávání bylo naplněno. Pro 99,99% účastníků to byl s Logic Apps první kontakt. Ukazoval jsem, jak bez nutnosti cokoliv programovat stáhnout tweety do Azure SQL Databáze, prohnat nad nimi Machine Learningový Algoritmus pro vyhodnocení sentimentu a ve finále data vizualizovat pomocí Power BI.
Jednalo se o aplikaci, kterou jsem použil u nás v Dixonu, když jsem se snažil namotivovat management, aby si nainstaloval dopředu Power BI mobilní aplikaci.
Záznam přednášky najdete zde
http://www.wug.cz/zaznamy/309-Global-Azure-Bootcamp-2016-Azure-Logic-Apps-Automatizace-procesu-a-workflow-bez-radku-kodu

Žádné komentáře:

Okomentovat